Veliūras

Veliūras - tai audinys, kurio geroji pusė padengta trumpais, tankiais plaukeliais. Veliūras nėra blizgus. Jo sudėtyje didžiąją dalį sudaro medvilnė. Medvilninis veliūras yra tamprus, todėl tinkamas siūti įvairiems vaikų ir suaugusiųjų drabužiams. Taip pat jis gali būti ir sintetinis. Darau.lt asortimente įvairių rūšių veliūras Jūsų siuviniams.  Jauskitės gražiai ir patogiai vienu metu.

Veliūro audinių rūšys ir asortimentas

Veliūras yra švelnus ir minkštas, prabangus ir atsparus devėjimuisi audinys, todėl jis vis dažniau pasirenkamas drabužiams siūti. Iš veliūro siuvamos kepurės ir šalikai, sportiniai kostiumėliai, švarkeliai ir kiti drabužiai tiek suaugusiems, tiek vaikams. Veliūras gali būti medvilninis arba sintetinis.

Darau.lt asortimente rasite Soft veliūro, kuris yra itin švelnus. Taip pat mūsų asortimente rasite įvairių spalvų medvilninio veliūro, veliūrinio velveto, veliūro likučių rinkinių.

Kaip išsirinkti kokybišką veliūro audinį?

Darau.lt siūlo tik aukštos kokybės veliūro audinius. Tad įsigiję iš mūsų, audinio kokybe nenusivilsite. Iškilus klausimams, kurį veliūro audinį pasirinkti, kreipkitės, mūsų konsultantai visuomet pasiruošę padėti.

Veliūro audinių priežiūra

Veliūro medžiaga yra linkusi sugerti dulkes, todėl jį reikėtų dažnai valyti. Veliūro nerekomenduojama skalbti aukštoje temperatūroje, kad jis neprarastų savo formos ir spalvos.