Softshell audinys Lapeliai - 1

Softshell audinys Lapeliai

7.4 m
2923-013
Vertinimas 
Kaina
15,00 € už m
Su PVM

Softshell audinys yra vidutinio storumo audinys, kurio geroji pusė lygi, o blogoji padengta švelniu pūkeliu. Softshell audiniai naudojami siūti įvairiems lauko drabužiams: striukėms, kombinezonams, kelnėms. Jei ieškote audinio, kuris apsaugotų nuo vėjo ir nedidelio lietaus, tuomet šis softshell audinys Jums puikiai tiks. Juk nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga.

Galima pirkti metro dalimis, kas 0,1 m.

Softshell audinys 

Plotis - 1,50m. (+/-5cm).

Sudėtis: 97 proc. poliesteris, 3proc. elastanas.

Gramatūra - 250gr/kv.m.

Spalva - smėlio su rausvu atspalviu.

Šis softshell audinys  nepralaidus, atsparus vėjui ir vandeniui, bet tuo pačiu yra laidus orui, arba kitaip sakant -  „kvėpuojantis“. Vidinė audinio dalis švelni, panaši į flisą, todėl dažniausiai drabužiai siuvami taip, kad ši pusė liestųsi prie kūno. Viršutinė dalis lygi. Šis neperšlampamas audinys su flisu truputį tempiasi, todėl drabužiai, pasiūti iš šio audinio bus patogūs ir nevaržantys judesių.

Softshell audinys puikiai tinka įvairiems lauko drabužiams siūti: striukei, džemperiui, kelnėms, kombinezonui, švarkui ir pan.

Dėmesio!!! Atkerpame kiek reikia. Jei į krepšelį įdėsite 1,30, tai gausite 1,30m audinio ir t.t.

Svarbu! Prekės spalva realybėje ir nuotraukoje gali skirtis, dėl ekrano nustatymų ar pasirinkto apšvietimo fotografuojant.

Darau.lt
2923-013
7.4 m

Charakteristikos

Spalva
MARGA
Gramatūra
250gr/kv.m
Sudėtis
Poliesteris/elastanas
Audinio motyvas
Gėlėtas
Audinio tipas
Softshell

Specifinė nuoroda

Nauja

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.