Dirbtinė oda

Dirbtinė oda yra puikus pasirinkimas, kai reikia atnaujinti senus baldus. Juk visai nebūtina jų išmesti. Dirbtinė oda baldams yra stori, tvirti audiniai, kurie atsparūs trinčiai, UV spindulių poveikiui. Galite drąsiai rinktis šiuos audinius savo baldų atnaujinimui. Norite pasisiūti rankinę, ar patogų sėdmaišį, o gal kokią dekoraciją drabužiams? Jums taip pat pravers kokybiška dirbtinė oda.

Dirbtinės odos rūšys ir asortimentas

Dirbtinės odos rūšys skiriasi savo sudėtimi. Pagrindinės rūšys, kurios naudojamos drabužiams, baldams, aksesuarams siūti bei dekoracijoms gaminti, tai - eko oda, sintetinė oda, stora dirbtinė oda baldams, plona oda, oda su audinio pagrindu. Kokią rūšį pasirinkti priklauso nuo siuvamo gaminio. Mūsų asortimente rasite platų dirbtinės odos audinių pasirinkimą itin patrauklia kaina.

Dirbtinės odos priežiūra

Dirbtinė oda gana minkštas ir elastingas audinys, kurį reikia prižiūrėti, jei norite, kad audinys tarnautų ilgą laiką. Dirbtinę odą reikėtų valyti specialiomis priemonėmis bei vatos diskeliu. Svarbu dirbtinės odos gaminius saugoti nuo kenksmingų skysčių, tirpiklių, naftos gaminių. Taip pat nerekomenduojame dirbtinės odos lyginti.